Четвер, 18 Квітня 2024 р.
31 Липня 2015

МАЛЕЧА УЧАСНИКІВ АТО ВІДПОЧИВАЄ В ПОЛЬЩІ

МАЛЕЧА УЧАСНИКІВ АТО ВІДПОЧИВАЄ В ПОЛЬЩІНа двотижневий відпочинок у польському містечку Тарново-Подгурне 24 липня вирушили 43 дитини учасників АТО.

Витрати на мандрівку до Польщі на себе взяли міська рада Кам’янця та влада польського міста-побратима. Дітей військовослужбовців віком від 8 до 13 років забезпечили безкоштовним проживанням, харчуванням і насиченим дозвіллям. Екскурсії та розважальні програми для них організовуватимуть нові польські друзі.

Аби підтримати родини військових, котрі наразі борються за мир і спокій у нашій державі, про оздоровлення їхньої малечі за кордоном із владою польського міста-побратима домовився міський голова Михайло Сімашкевич.

– Польські партнери з початку військового конфлікту в Україні продемонстрували нам свою підтримку, – зазначив напередодні мер. – Не лише словом, а й ділом вони показали, що насправді переживають за нас і ситуацію, що склалася в державі, адже передавали допомогу у вигляді одягу, гігієнічних засобів для військових. Щиро вдячний владі Тарново-Подгурне за те, що вона погодилася взяти на відпочинок дітей учасників АТО.

Транспортом для перевезення, водою та солодощами в дорогу школярів також забезпечила міська рада.

За матеріалами прес-служби міськради.