П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
25 Грудня 2015

З ГАЗЕТ, ПЛЯШОК І ТАЗИКІВ

Ялинка з газет - переможниця конкурсуГілки і шишки, бублики і бантики, поліетилен і пластик, порожні пляшки і кеглі для боулінгу, чернетки і старі газети, повітряні кульки і навіть пластмасові тазики 24 грудня перетворилися на пишно вбрані ялинки. Справжній ліс новорічних красунь виріс на майданчику біля Ратуші, де проводився загальноміський конкурс на найкращу екоялинку.

Близько 50 малих і великих, скромних і пишних, витончених і чудернацьких символів Нового року змагалися за приз у 3 тисячі гривень. Влаштували конкурс міська рада та «Відкрита асоціація готельєрів та рестораторів Кам’янця-Подільського».

Відбираючи матеріали для своїх витворів, кам’янчани не шкодували ні ресурсів, ні, тим паче, фантазії. Хтось екошедеври творив виключно з природних матеріалів, інші взялися майструвати зі сміттєвих відходів. Утім усі довели – створити чудовий новорічний настрій може не лише живе З ГАЗЕТ, ПЛЯШОК І ТАЗИКІВхвойне дерево, але й ялинки, зроблені власноруч.

Переможною ж стала креативна ідея колективу міської Центральної бібліотеки. Перше місце та грошову винагороду 3 тис.грн. отримала їхня патріотична бібліоялинка зі старих газет.

Як зізналися нам переможці, свій новорічний екошедевр вони майстрували близько тижня. На пишну півтораметрову ялинку бібліотекарям довелося пожертвувати аж три річні підшивки газет.



Переглянути всі фото