П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
29 Липня 2016

ЖИВОПИСНИЙ ПІД’ЇЗД

Жменьку ентузіазму, краплину творчості та декілька банок фарби – і ваше життя яскравіше! За таким принципом гарну кольорову справу зробила кам’янчанка Наталія ЛЯХ, яка мешкає в п’ятиповерхівці на вул.Уральська, 65.

ЖИВОПИСНИЙ ПІД’ЇЗДХудожниця за освітою вирішила потішити дітлахів, які постійно бавляться у цьому дворі, казковими малюнками при вході до під’їзду. Втім кольорові усміхнені коти, милі метелики та павучки виявилися до вподоби і дорослим. Про художній «хенд мейд», що вдало вписався у вигляд будинку, нам повідомив корифей кам’янецького живопису Аркадій ДАНИЛЮК, котрий також тут живе. Зі слів Аркадія Михайловича, сусідка гарно попрацювала, використавши свій творчий потенціал для благоустрою дому.

Власними малюнками пані Наталія планує оздобити й стіну в під’їзді. Допомагає їй у цьому донька Анастасія, яка опановує художню освіту в Ужгороді.

– Спочатку мешканці дивувалися, навіщо я це роблю та ще й за свої гроші, ­- каже Наталія Лях. -­ Але всім сподобалося, особливо дітям. Приходили мешканці інших під’їздів і казали: «Нам теж таке треба». Чомусь ніхто не вірить, що ми малювали безкоштовно. Але ж якби кожен мав бажання зробити щось безкорисливо, то ми жили б набагато краще.