Четвер, 28 Березня 2024 р.
12 Серпня 2016

СПРАВА – ТРУБА

11 днів мешканці с.Кам’янка були без води. Жителям вулиці Шкільної увірвався терпець сидіти без живильної вологи, адже не всі мають на подвір’ї криниці – й 10 серпня вони гуртом вийшли на демонстрацію. А причиною «спраги» став прорив труби, котру довго не ремонтували.

СПРАВА - ТРУБА

Два десятки обурених мешканців зібралися, щоб зустрітися із сільським головою Юрієм ВОЛОЩУКОМ. Чиновник, хоч і не одразу, але таки вийшов до односельчан. Розмова була напруженою: люди не лише скаржилися на ситуацію, а й дорікали Волощуку, що на них не звертають уваги.

Сільський голова затримку з ремонтом пояснив тим, що був у відпустці. Крім того, з’ясувалося, що ця труба водопостачання не перебуває на балансі ні в Ка­м’янській сільській раді, ні в КП «Міськтепловод­енергія», тому комунальники не поспішали з ремонтом.

­ Звісно, це була патова ситуація, бо я в п’ятницю повернувся з відпустки, а заступника, який би вирішував такі справи, в мене немає, ­ пояснює Юрій Володимирович. ­ Та всі проблеми з водою ми вирішуємо. Працівники «Міськтепловоденергії» відгукнулися на моє прохання, приїхали ремонтувати, хоч труба і не перебуває в них на балансі. Сьогодні водопостачання буде відновлено.

Проте найближчим часом трубу потрібно замінити, інакше проблема не зникне. Азбоцементна труба має свою специфіку ­ вона не витримує гідроударів. Тож ще 20 липня ми придбали кілометр пластикової труби, яку найближчим часом плануємо встановити.

Як і обіцяли, того ж дня в кранах вода нарешті з’явилася.