Середа, 24 Квітня 2024 р.
2 Вересня 2016

УНАПУ ДОДАЛИ ПОСЛУГ

Кількість адміністративних послуг, які надає управління надання адміністративних послуг (далі – УНАП), з 26 серпня збільшується із 152 до 210.

На засіданні виконавчого комітету міськради прийнято оновлений перелік адміністративних послуг, які будуть надаватися через УНАП.

Відтепер для реєстрації місця проживання дорослих і малолітніх дітей, місця перебування внутрішньо переміщених осіб, зняття з реєстрації місця проживання (також і за рішенням суду), зняття з реєстрації місця проживання померлої особи, одночасного зняття з реєстрації місця проживання та реєстрації місця проживання, для отримання довідки про реєстрацію місця проживання та довідки про місце проживання особи на момент смерті потрібно звернутися безпосередньо до адміністраторів УНАПу: майдан Відродження, 1, каб.106.

А з 15 вересня адміністратори УНАПу розпочнуть приймати заяви та видавати документи щодо послуг управління державної реєстрації Кам’янець-Подільської міськради та послуг Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області.

Ірина ОСТАФІЙЧУК, начальник управління.