П'ятница, 29 Березня 2024 р.
14 Жовтня 2016

НЕСТРИМНИЙ ДУХ КОЗАЦТВА

НЕСТРИМНИЙ ДУХ КОЗАЦТВА

Сьогодні, 14 жовтня, ми вітаємо сильних, сміливих і надійних захисників України. Втім особливої уваги заслуговують хлопці та чоловіки, котрі на буремному сході країни роблять усе можливе, щоб на наших землях запанував спокій і мир. Дивлячись в очі відважних Героїв, можемо лише здогадуватися, що вони там пережили, аби нам тут жилося спокійно. Дуже хочеться, щоб вони знали: ми цінуємо їхній подвиг, надзвичайно хвилюємося за їхні життя та понад усе чекаємо додому з перемогою!

Напередодні Дня захисника України в місті відбулася низка заходів. 12 жовтня в РЦКМ «Розмай» військовослужбовцям дякували за їхній подвиг, нагороджували відзнаками «Честь і шана», «За заслуги перед міською громадою», грамотами та подяками.

Ключі від автомобіля та сертифікат на суму 30 000 грн. для українських військових міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ і народний депутат Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО передали старшому лейтенанту Олегу КОРОПАТОВУ та волонтеру і власнику СТО Миколі КОНОНОВУ. Авто та придбані речі, а також передачу від дошкільнят і школярів (теплі речі, продукти харчування, засоби гігієни та зворушливі листи, малюнки) вони найближчим часом доставлять нашим хлопцям на схід.

Місцевим волонтерам, які допомагають армії, начальник гарнізону полковник Володимир РОДІКОВ вручив медалі «За сприяння Збройним силам України» від Міністерства оборони.

Поіменно присутні згадали загиблих кам’янчан, а їхнім родичам вручили пам’ятні книги про них та квіти.

У зв’язку з аварією, яка того дня відібрала життя чотирьох кам’янчан, концерт скасували.

Учора мітинг-реквієм відбувся і біля меморіалу Пам’яті загиб­лих в АТО, розташованому біля Центру розмінування.