Субота, 27 Квітня 2024 р.
11 Листопада 2016

ЯК ПРИТУЛУ У ВОДОЛАЗИ ПРИЙМАЛИ

ЯК ПРИТУЛУ У ВОДОЛАЗИ ПРИЙМАЛИ5 листопада до Центру розмінування вдруге завітав відомий шоумен і волонтер Сергій ПРИТУЛА. Цього разу він привіз для загону водолазної підготовки два сучасні комплекти водолазного спорядження вартістю 5800 доларів.

Утім цього разу візит не обійшовся лише врученням подарунків і фотосесією.

ЯК ПРИТУЛУ У ВОДОЛАЗИ ПРИЙМАЛИ«Одягли на мене якусь гумову біду, в яку треба було залізти всім тілом через горловину, взули у свинцеві чобітки по 21 кг кожен, начепили ще якісь грузила, на голову вділи акваріум, який реально прикріпили до костюма трьома болтами, – поділився враженнями на своїй сторінці у «Фейсбуці» Сергій Притула. – Залишилося тільки невеличке віконечко спереду, крізь яке я ще намагався усміхатись…

Я в тому «трьохболтовому» вагою 80 кг довше йшов до занурення, ніж перебував під водою. Як пішов під воду, то взагалі не зрозумів, що коїться: дихати важко, груди сперло, ілюмінатор перед писком запітнів, вода каламутна – видимість нуль! Повна дезорієнтація!

Витягнули моє грішне тіло з води, посміялися, кажуть: «Ну все, Дмитровичу, тепер ти – водолаз!!!».

Нагадаємо, що у червні під час візиту Притула подарував водолазам два комплекти. Відтепер у водолазному відділенні їх є чотири. 


ВИБОРОЛИ КУБОК І СЕРТИФІКАТ

На початку листопада в Охтирці відбувся фінальний етап змагань на найкращий інженерно-саперний взвод Збройних сил України. Інженерно-саперний взвод старшого прапорщика Віктора ЛУК’ЯНЮКА окремого інженерно-технічного батальйону 48-ї інженерної бригади виборов друге місце. 

Перехідний кубок і сертифікат на 43 тис.грн. кам’янчанам вручив начальник Генштабу, Головнокомандувач ЗСУ генерал армії Віктор МУЖЕНКО.

Також на урочистостях із нагоди завершення змагань державні та відомчі нагороди отримали військовослужбовці, які проявили мужність і героїзм під час виконання бойових завдань у зоні АТО.