Середа, 24 Квітня 2024 р.
23 Грудня 2016

ПРЕКРАСНЕ – ДІТЯМ!

75 мистецьких робіт студентів К-ПНУ імені Івана Огієнка прикрашатимуть навчальні та соціальні заклади Хмельниччини.

ПРЕКРАСНЕ - ДІТЯМ!Це стало можливим завдяки сталій співпраці Благодійного фонду «МіСт» ім.Михайла Савенка з кафедрою образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва національного університету.

– Серед робіт, які наші партнери передали підшефним закладам фонду, є картини і вітражі, вишиванки і батик, роботи із соломи, – говорить президент БФ «МіСт» Сергій ІСАЄНКО. – Дуже приємно, що є люди, котрі роблять усе можливе, аби долучитися до добрих справ. Особливу вдячність висловлюю завідувачу кафедри Наталії УРСУ.

Напередодні Дня святого Миколая 23 картини і вишиту бісером ікону Божої Матері особисто від Наталії Урсу вже отримав Кам’янець-Подільський ліцей із посиленою військово-фізичною підготовкою і сім картин – дитсадок №17 «Світлячок».

За словами президента фонду, незабаром мальовничі пейзажі, колоритні сюжети і барвисті натюрморти отримають інші підшефні заклади. До речі, добрі справи, які натхненно робить

БФ «МіСт» ім.Михайла Савенка, не залишилися непоміченими і на державному рівні. На початку грудня Сергій Ісаєнко отримав за благодійну і волонтерську діяльність подяку від міністра соціальної політики України.