Середа, 24 Квітня 2024 р.
13 Січня 2017

«RESPUBLICA» ВЖЕ ГОТУЄТЬСЯ

Організатори фестивалю «Respublica» визначилися з хедлайнером цьогорічного фесту. Ним стане «JINJER» – один із найвідоміших українських метал-гуртів та одна з найбільш багатообіцяючих молодих метал-формацій у Європі.

Гурт "Jinjer"«JINJER» уже відіграли сотні концертів по всій Європі та підписали контракт з одним із найкращих європейських лейблів важкої музики «Napalm records». Торік «JINJER» визнали найкращим метал-гуртом України, а її фронтвумен Тетяна ШМАЙЛЮК регулярно входить у топ найяскравіших вокалісток української музики.

Цьогоріч сьомий «RespublicaFEST» відбудеться 1-3 вересня в Кам’янці-Подільському. Квитки вже є в продажу.

З 10 січня по 28 лютого на офіційних сторінках фестивалю відкритий прийом заявок для виступу на фестивалі. Навесні серед усіх охочих шляхом голосування прихильників буде обрано 7 фіналістів, які зможуть виступити у відбірковому турі на масштабному літньому опен-ейрі, позмагатися за I місце і вибороти можливість виступити на одній зі сцен «RespublicaFEST».

Крім виступу, переможець отримає повну PR-підтримку від фестивалю на наступні 3 місяці: інтерв’ю, публікації, увагу і стимул працювати та розвиватися далі.

Прес-служба фестивалю.