П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
3 Лютого 2017

ЖИТТЯ ПРОДОВЖУЄ ПАМ’ЯТЬ І ДОБРІ СПРАВИ

ЖИТТЯ ПРОДОВЖУЄ ПАМ’ЯТЬ І ДОБРІ СПРАВИ

Учора комфортнішим став побут ще 21 вихованця Солобковецького багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру, що в Ярмолинецькому районі. Адже саме 2 лютого, напередодні 80-річчя Михайла Савенка (в повоєнні роки – вихованця Лісоводського дитбудинку Городоцького району), вони отримали від фонду, що носить ім’я цього славетного мостобудівника, який у тому числі будував у Кам’янці міст «Стрімка лань», індивідуальні меблі для своїх кімнат (приліжкові шафки та шафи для одягу).

Михайло Савенко (1937-2011 рр.)

Цей подарунок фонду відрізняється від попередніх тим, що завдяки використанню новітніх технологій на фасадну частину шафок були нанесені елементи дитячого декору і яскраві дитячі фотопейзажі. Барвистих кольорів надають і 13 чудових картин, які прикрасять спальні кімнати вихованців (велика подяка Наталії Урсу).

За більш ніж чотири роки свого існування Хмельницький обласний благодійний фонд «МіСт» ім.Михайла Савенка (засновник Дмитро Савенко) надав підшефним закладам області благодійну допомогу на 1 млн. 230 тис.грн.

Усі ресурси були використані на 100% та передані підшефним без жодних утримань і відрахувань на користь або потреби фонду.

«МіСт» добре відомий своїми шляхетними справами і кам’янчанам, а днями в місті відкривається центральний офіс фонду за адресою: вул.Лесі Українки, 41б.

Сергій ІСАЄНКО, президент благодійного фонду.