П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
24 Березня 2017

«ПАСПОРТНИЙ СТІЛ» ЗМІНИВ ПРОПИСКУ

Міський відділ Державної міграційної служби переїхав на нове місце. Відтак установа розміщується не на вул.Данила Галицького, 6, як було раніше, а на Князів Коріатовичів, 68.

«ПАСПОРТНИЙ СТІЛ» ЗМІНИВ ПРОПИСКУ

Останнім часом до редакції надходять скарги на чималі черги біля паспортного столу. Аби отримати перепустку в світи, кам’янчанам доводиться приходити до міграційної служби ні світ ні зоря.

– Аби оформити паспорт для виїзду за кордон, моїй племінниці довелося майже три місяці оббивати пороги міграційної служби, приходити сюди мало не на світанку, щоб записатися у чергу, – поскаржилася кам’янчанка Олена. – Документи приймають лише декілька днів на тиждень і обслуговують у день близько 20 відвідувачів. Хоча черги стоять кілометрові.

– На сьогодні є факти, які викликають справедливі обурення громадян щодо надання послуг міським відділом міграційної служби, – коментує начальник міськвідділу ДМС Марія ГАВРИЛИШИНА. – Ми докладаємо максимум зусиль, щоб впорядкувати чергу.

У місті проживають близько 98000 населення віком від 14 років, які, відповідно до законодавства України, зобов’язані отримати паспорт громадянина України. А на сьогодні в міському відділі підключено поки що тільки один вузол ЄІАС УМП для роботи з оформлення та видачі паспорта для виїзду за кордон і паспорта громадянина України у вигляді ID-картки. Відповідно створюються великі черги та надходять скарги.

Найближчим часом планується запуск електронної черги та придбання додаткового обладнання для оформлення документів.

По консультації чи з пропозиціями кам’янчани можуть звертатися за номером: 9-61-89.