Субота, 27 Квітня 2024 р.
28 Квітня 2017

ДОВІЧНЕ ДЛЯ НЕЛЮДА-РІЗНИКА!

27 квітня нарешті дійшов до завершення розгляд справи щодо одного із найкривавіших в історії міста вбивств 26-річної Руслани Німак. Понад два роки рідні Руслани з болем від втрати безрезультатно оббивали пороги Кам’янець-По­дільського міськрайонного суду, але не втратили надії на справедливе покарання.

Під час оголошення вирокуКолегія суддів у складі Романа САВЧУКА, Ярослава ВОЄВІДКА та Івана ДРАЧА винесла вирок підозрюваному у скоєнні злочину – довічне ув’язнення за ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство з особливою жорстокістю), а також моральне та матеріальне відшкодування рідним потерпілої в розмірі близько 1 млн.грн.

Нагадаємо, що 26-річну Руслану Німак, мати двох малолітніх дітей, по-звірячому було вбито в ніч на 13 лютого 2015 р. Вдосвіта її понівечене тіло знайшли біля сміттєвих баків поблизу сімейного гуртожитку на вул.Пушкінська. Під вікнами квартир гуртожитку були розкидані нутрощі жертви. Судмедекс­перти згодом встановили, що жінці зламали щелепу, потім її душили, вирізали статеві органи та випотрошили нутрощі. Крім того, на тілі знайшли вісім укусів. За підозрою у скоєнні вбивства на місці злочину було затримано 27-річного кам’ян­ча­нина, розлученого, батька двох донечок, мешканця того ж гуртожитку. Коли правоохоронці прийшли його затримувати, то побачили жахливу картину: вся його маленька кімната була забризкана кров’ю, а господар спокійно спав.

Засуджений має право подати апеляцію протягом 30 днів із дня винесення вироку судом першої інстанції.

Ольга БАНАХ.