Четвер, 28 Березня 2024 р.
12 Травня 2017

З’ЇЖ БУРГЕР – ОТРИМАЙ 10 ТИСЯЧ!

Безкоштовно нагодують бургерами, заплатять за це та ще й переможця додому відвезуть. Саме так «Український кристал» вирішив провести чемпіонат міста з поїдання на швидкість бургерів «Бургер-БУМ».

З’ЇЖ БУРГЕР - ОТРИМАЙ 10 ТИСЯЧ!

Зареєструватися на участь у конкурсі можна було до 11 травня в групах «Українського кристалу» в соціальних мережах або безпосередньо у фірмовому кафетерії «Crystal Bakery». Учасникам заходу і вболівальникам треба з’я­ви­ти­ся на змагання у суботу, 13 травня, о 15.00, до кафетерію «Crystal Bakery», що на вул.Пушкінська, біля будинків №33 та 35.

Із зареєстрованих любителів бургерів, яких набралося майже дві сотні, вже на заході жеребкуванням оберуть 20 учасників. Вони ж і поїдатимуть їх на швидкість. Перша десятка переможців переходить до наступного етапу, де завдання таке саме – най­швидше з’їсти. Найспритніший у цій справі отримає 10 000 грн. За друге місце – 2 000 грн., за третє – 1 000 грн.

«У «Розсміши коміка» смішні гроші, а у нас – смачні», – переконані в ТОВ «Український кристал» і люб’язно запрошують на чемпіо­нат.