П'ятница, 29 Березня 2024 р.
6 Червня 2017

З ДНЕМ ЖУРНАЛІСТА

ФотоСьогодні, 6 червня, у день професійного свята українських журналістів, редакція газети «Подолянин» отримала і ще продовжує отримувати щирі вітання. Теплі слова і побажання надходять від представників влади, податкової інспекції, ветеранів, поліції, науковців, лікарів, військових, колег, рекламодавців, партнерів і друзів газети. Додають нам натхнення і бажання працювати якнайкраще вітальні дзвінки наших читачів, котрі зізнаються у захопленні нашою газетою, відзначають професіоналізм колективу і бажають якомога більше гарних і світлих новин.


Ми дякуємо всім за вітання і в свою чергу бажаємо нашим колегам здоров’я, великих тиражів і широких радіо-, теле-, інтернетаудиторій! 



Від другої влади - четвертій: представники виконавчої влади міста на чолі з міським головою Михайлом Сімашкевичем разом із представником народного депутата України Володимира Мельниченка першими привітали журналістів!

Ветерани завжди в строю: зв’язок між поколіннями за допомогою журналістів міцно тримає прес-служба ради ветеранів міста. Її керівник, наш колега Анатолій Бернадін - активний дописувач газети.  Колектив податкової інспекції на чолі з Ігорем Бєлком має в обличчі редакції гарного партнера - за допомогою «Подолянина» податківці вчасно інформують підприємців і населення про всі новинки законодавства.