Середа, 24 Квітня 2024 р.
16 Червня 2017

АКУШЕРИ НАВЧАЛИСЯ

АКУШЕРИ НАВЧАЛИСЯ

Як надати допомогу породіллі під час передчасних пологів, як врятувати немовля та мати, якою має бути замісна терапія жінок у клімактеричний період, – знаннями та власним досвідом із цих делікатних питань з кам’янецькими акушер-гінекологами ділилися президент Української асоціації репродуктивної медицини, доктор медичних наук, головний лікар чернівецького «Медичного центру лікування безпліддя» Олександр ЮСЬКО (на фото) та завідувач Хмельницького обласного центру планування сім’ї Ольга ПУХЛЯКОВА. 

Послухати професійних лікарів-практиків минулої п’ятниці до конференц-залу готелю «7 Днів» завітали два десятки акушерів-гінекологів на чолі із головним лікарем перинатального центру Олександром ГУРСЬКИМ. Як зазначив Олександр Станіславович, такі заходи вже стали традиційними:

– Нещодавно до нас приїжджали фахівці із Вінниці на майстер-клас. Також наші лікарі побували на семінарах і конференціях у Хмельницькому, Чернівцях та Києві, а потім ділилися набутими знаннями з колегами. Ми розуміємо, що гарний лікар має навчатися все життя, тому й надалі організовуватимемо такі зустрічі.