Четвер, 18 Квітня 2024 р.
30 Червня 2017

ВІД ЧОГО У ГОЛІВ БОЛИТЬ ГОЛОВА

26 червня міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ зустрівся із представниками Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Голови ОСББ спільно з мером обговорили питання, які їх турбують. Серед зауважень – невчас-не обслуговування ліфтів, неконтрольована робота Інтернет-провайдерів, які руйнують покрівлі, та тарифна політика комунального підприємства «Спецкомунтранс», яке займається вивезенням сміття.

Варто зауважити, що до якості роботи вищеназваної установи фактично немає жодних зауважень, навпаки – прозвучали навіть слова подяки за те, що місто чисте, а побутові відходи вивозять вчасно. Проте представники ОСББ вважають, що нарахування оплати за послугу з вивезення сміття має проводитися за кількістю зареєстрованих у помешканні осіб. Наразі підприємство керується постановою Кабінету Міністрів України №869 і проводить розрахунок згідно з квадратними метрами.

Для того, щоб детально вивчити всі питання, які обговорили під час зустрічі, створено спеціальну комісію. До її складу ввійшли голови ОСББ, представники виконавчого комітету, депутатського корпусу, громадської ради та комунального підприємства «Спецкомунтранс».

Прес-служба міськради.