П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
21 Липня 2017

НОВЕ МІСЦЕ ВИДАЧІ ДОВІДОК

Віднедавна міський Територіальний сервісний центр №6843 РСЦ МВС у Хмельницькій області надає нову послугу – видача довідок про притягнення до кримінальної відповідальності, відсутність (наявність) судимості або обмежень, передбачених кримінально-процесуальним законодавством України.

Андрій Афратов– Від початку дії цієї послуги є вже близько півтори тисячі оброблених запитів. Час, протягом якого ми розглядаємо один такий запит, залежить від його мети: це може бути оформлення візи для виїзду за кордон, подання до військового комісаріату (обробляємо протягом години), здійснення всиновлення тощо, – розповідає провідний консультант-адміністратор територіального сервісного центру 6843 Андрій АФРАТОВ. – Звичайно ж, бувають випадки, коли розгляд запиту затримується (наприклад, коли у базі знаходимо двох людей з ідентичним ПІБ, чи коли особа є раніше судимою), максимальний термін розгляду – місяць. Проте з ініціативи нашого центру інколи практикуємо електронне інформування – надсилаємо смс-повідомлення тим громадянам, які довго не приходять по свою готову довідку.

Нагадаємо, що раніше довідку надавали у Департаменті інформаційних технологій МВС. Тепер цей документ можна отримати у ТСЦ №6843 РСЦ МВС, що розташований за адресою: вул.Заводська, 6а (колишній МРЕВ).

Ольга БАНАХ.