Середа, 08 Травня 2024 р.
11 Серпня 2017

СВЯТО СЕЛА З НОВИМ КЛУБОМ

Довгий час жителі села Лисогірка мріяли про місце, де б організовували концерти та свята села, на збори збиралася вся громада, влаштовувалися дискотеки… Цілий рік, затамувавши подих, щасливі селяни спостерігали за тим, як поступово відновлюється сільський клуб. Офіційно його відкрили в день свята села Лисогірки – 9 серпня.

СВЯТО СЕЛА З НОВИМ КЛУБОМБіля ошатної сучасної будівлі зібралося чимало люду. Всі одноголосно розповідають, що ремонт клубу – заслуга очільниці Гуменецької ОТГ Інни АБДУЛКАДИРОВОЇ. Разом із старостою села Анатолієм ЦІХОЦЬКИМ Інна Григорівна привітала жителів зі святом, розрізавши символічну червону стрічку. Всім селом гайнули до оновленого приміщення на перший святковий концерт.

– Раніше тут був старий клуб, який потребував змін і реконструкції, – розповідає завідувач клубу Наталія ФАЛЕНДИШ. – Тут є три кабінети та великий глядацький зал, працюють хореографічний і вокальний гуртки, співочий колектив «Калинове намисто».

Жителі села розповідають, що чимало зусиль до благоустрою території сільського клубу доклав і староста Анатолій Ціхоцький. Він і квіти на клумби висаджував, і колеса для них розфарбовував, і гойдалки для дітей майстрував.

Як повідомили в сільській раді, реконструювали сільський клуб за кошти Державного фонду регіонального розвитку. На реконструкцію виділили 1 млн. 525 тис.грн.

За традицією Інни Абдулкадирової, цього дня не обійшлося і без інших сюрпризів – кожен житель села отримав подарунок.

Оксана Павленко.