Субота, 20 Квітня 2024 р.
22 Вересня 2017

ТРИЗУБ – ВЕРШИНА МАЙСТЕРНОСТІ

Кам’янецький коровай із велетенсь­ким тризубом із багетів став не лише найбільшою, але й найзмістовнішою та найпатріотичнішою родзинкою цьогорічної обласної виставки «Агро-Поділля – 2017», присвяченої 80-річчю Хмельниць­кої області.

ТРИЗУБ - ВЕРШИНА МАЙСТЕРНОСТІВідбулася вона 16 ве­ресня. Такий ве­личний і вишуканий подарунок області виготовили працівники ТОВ «Укра­їн­ський кристал», гідно представивши не лише своє підприєм­ство, але й усю Ка­м’я­неччину.

– Ми неодноразово брали участь у цій ви­ставці, за плечима і рекорд за найбільший коровай. Цьогоріч же вирішили здивувати не вагою, а саме майстер­ністю, – розповідає директор «Українського кристалу» Володимир ЮР’ЄВ. – Відповідальність зростала в рази, адже конструювали герб нашої країни і не мали права на помилку.

Кристалівські майстри попрацювали на славу. Шедевр із хліба ви­йшов до 4 метрів висотою і майже 2 метри завширшки. Для композиції використали 600 багетів. Над дизайном і оформленням моральні натхненники мізкували понад два тижні, а перед самою виставкою трудилися і вночі. Важку, але настільки красиву ідею втілював у життя весь завод.

Вразила область і загальна експозиція Кам’янець-Подільського

району. Зокрема, і двометровий півень, сплетений із колосків різних видів зернових культур. Створили півня-велетня працівники відділу агропромислового розвитку РДА під керівництвом Надії СУЗАНСЬКОЇ.