Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
10 Листопада 2017

СТУДЕНТИ КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ОГІЄНКА ОТРИМАЛИ ЕЛЕКТРОННИЙ СТУДЕНТСЬКИЙ КВИТОК ВІД «ОЩАДБАНКУ»

Дедалі більше навчальних закладів стають партнерами «Ощадбанку» у випуску електронних студентських квитків.

Не стали винятком і виші Кам’янця-Подільського. Нещодавно, за ініціативою ректора університету професора Сергія КОПИЛОВА, 582 студентів першого курсу національного університету отримали електронний студентський квиток, випущений саме «Ощадбанком».

СТУДЕНТИ КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ОГІЄНКА ОТРИМАЛИ ЕЛЕКТРОННИЙ СТУДЕНТСЬКИЙ КВИТОК ВІД «ОЩАДБАНКУ»Такий квиток може використовуватися як читацький чи перепустка до гуртожитку тощо. Водночас він є повноцінною міжнародною платіжною карткою «MasterCard Debit Standard» із безконтактним чип-модулем, на яку проводитимуться зарахування академічної та соціальної стипендій, за пропозицією головного бухгалтера університету Олени Сідорової.

Переваги банківського продукту відразу ж оцінили студенти. По-перше, не потрібно окремо оформляти і мати при собі декілька документів: і студентський квиток, і платіжну картку. По-друге, оформлення електронного студентського квитка в «Ощадбанку» безкоштовне, а термін його дії – протягом усього навчання. Зняття коштів із такого квитка у мережі установ «Ощадбанку» та його банкома-тах і банкоматах банків-партнерів також безоплатне. Оскільки електронний студентський квиток є повноцінним платіжним інструментом, студенти можуть розраховуватися ним у торговельно-сервісній мережі та Інтернеті у всіх країнах. Безготівкові розрахунки платіжними картками здійснюються без жодних комісій і миттєво, використовуючи можливості безконтактного чип-модуля. Крім цього, банк надає можливість підключення до сучасних дистанційних каналів обслуговування – Web-банкінгу, Mobile-банкінгу та SMS-інформування.

Картки випускаються власним процесинговим центром «Ощадбанку», що забезпечує надійний захист персональної інформації держателів і безпеку проведення платежів та розрахунків.

На думку начальника Хмельницького обласного управління «Ощадбанку» Володимира МАШТАЛЕРА, цей проект важливий для «Ощадбанку» як прояв соціальної відповідальності перед суспільством і можливість стати надійним фінансовим партнером та помічником для студентства, ознайомити молодь із картковими продуктами та сервісами «Ощадбанку», продемонструвати їхні можливості.