П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
22 Грудня 2017

СЬОГОДНІ 25 РОКІВ З ДНЯ ВИХОДУ ПЕРШОГО НОМЕРА ГАЗЕТИ «ПОДОЛЯНИН»!

Наш день народження з самісінького ранку розпочався з вітань, гарних слів побажань і подарунків.

Ділимося з вами фотками і листами наших читачів.

 

З ювілеєм!

Народження дитини – першого номера газети – її батько Віталій Бабляк, щасливий, як ніколи, вітав хвилюючим вигуком: «Моя ж ти ляля!».

І ось збулося: швидкоплинний час уже дарує їй повноліття, мудрість і зрілість. Із-поміж газет-колежанок усієї округи часопис вигідно вирізняється красою художнього оформлення, глибиною змісту надрукованих матеріалів. Вона завоювала лідерські позиції в умінні по душах розмовляти з читачем на злободенні теми, не обминаючи і гострих кутів, відкривати перед кам’янчанами маловідомі сторінки історії утворення міста над Смотричем, Квітки на камені, а також із життя героїв минувшини і сьогодення, на їхньому прикладі служіння народу та Вітчизні виховує молоде покоління патріотів.

Зичу дружному та енергійному колективу журналістів нових творчих здобутків, упевнених кроків у подальшому зростанні тиражу «Подолянина», рядів читачів та його прихильників, і надалі не здавати лідерських позицій у програмі національної конкурентоздатності, за що газета нагороджена «Знаком бездоганності».

Борис Урода, ветеран журналістики, лауреат літературної премії ім.Миколи Годованця.


****************

Шановні працівники редакції газети «Подолянин»!

Щиро вітаю Вас зі святом, славним ювілеєм – 25-річчям із дня виходу першого номера!

За чверть століття Ви стали справжнім символом нашого міста, другом і товаришем усієї кам’янець-подільської громади. А рубрика «Комісіонка» заслуговує найвищої подяки. Це більш ніж великий супермаркет товарів, цікавої та корисної інформації. Завдяки Вам моя сім’я і родина за ці роки знайшли нових друзів, придбала багато речей і отримала послуг. Знайшли роботу рідні й близькі.

Бажаємо Вам здоров’я, щастя, миру і добра. Тепла і благополуччя у Ваших сім’ях. Нових творчих здобутків і успіхів для блага нашого чудового древнього міста Кам’янця-Подільського!

Із повагою Ваш постійний читач Микола Яворський, кам’янчанин.



ПОДОЛЯНИН - 25 роківПОДОЛЯНИН - 25 років

ПОДОЛЯНИН - 25 роківПОДОЛЯНИН - 25 років

ПОДОЛЯНИН - 25 роківПОДОЛЯНИН - 25 років

ПОДОЛЯНИН - 25 роківПОДОЛЯНИН - 25 років

ПОДОЛЯНИН - 25 роківПОДОЛЯНИН - 25 років

ПОДОЛЯНИН - 25 років ПОДОЛЯНИН - 25 років   

ПОДОЛЯНИН - 25 років