Субота, 27 Квітня 2024 р.
29 Грудня 2017

25 РОКІВ – 25 ПРИЗІВ!

Ось уже чверть віку перед святами «ПОДОЛЯНИН» тішить своїх прихильників приємними сюрпризами. Традиційно у День народження газети відбувся розіграш призів серед читачів, котрі передплатили газету на весь 2018 рік і зареєстрували в редакції копії квитанцій. На честь 25-річчя газети розігрували аж 25 подарунків.

Переглянути фото переможців

За результатами розіграшу, Людмила Овчарук (с.Китайгород) виграла мультиварку, Микола Ольховський (с.Смотрич) – електричний міксер, а Валентина Мельник (с.Рункошів) та Надія Волинкіна (с.Довжок) – по міні-міксеру. Людмила Золотина (с.Кам’янка) та Володимир Сікора (с.Голосків) отримали у подарунок електричні кухонні ваги; Ніна Опалюк (с.Демшин) та Світлана Закордонець (місто) – по електричній прасці; Олена Пилипчук (с.Сокіл) та Олексій Мороз (місто) – по овочерізці; Микола Корчак (місто), Сергій Кротік (с.Сокіл) і Володимир Степась (с.Гуменці) – по електричному чайнику; Валентин Гнатюк (смт Стара Ушиця) та Валентина Стороженко (с.Врублівці) – по набору склянок.

Євдокія Горна (с.Колибаївка), Анатолій Гарбар (с.Кадиївці), Євдокія Осадчук (с.Слобідка-Рихтецька), Тетяна Кармалюк (с.Кадиївці), Юрій Переуда (с.Мукша Китайгородська), Валентина Гетьман (с.Колодіївка), а також містяни Олена Заржицька, Анатолій Гандзюк, Олександр Новіцький та Валентина Везенкіна отримали в подарунок чайник-заварник.

Дякуємо всім передплатникам за участь у розіграші та вітаємо відданих читачів із новорічними та різдвяними святами! Нехай ваш новий рік буде по-справжньому добрим і щасливим!

Завжди ваш «ПОДОЛЯНИН».