П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
13 Квітня 2018

ДО КАМ’ЯНЦЯ ЗНОВУ ПРИЛЕТІВ ЯНГОЛ ДОБРА

У Хмельницькій обласній філармонії 5 квітня відбулося нагородження переможців регіонального конкурсу «Благодійна Хмельниччина – 2017» (у рамках національного конкурсу «Благодійна Україна – 2017»).

На фото з урочистої церемонії: волонтери фонду Валерій Невмержицький, Остап Кляпетура, Любов Поліщук, Ірина Кляпетура, Діана Поліщук, Лариса Клепас, Павло Відлацький, Катерина Аргунова і президент фонду Сергій Ісаєнко (у центрі) Загалом у конкурсі було представлено 10 номінацій. Благодійний фонд «МіСт» ім.Михайла Савенка» (засновник Дмитро САВЕНКО), який із 2012 року здійснює доброчинну діяльність на теренах Хмельницької області, номінувався у двох категоріях: «Регіональна благодійність», де посів ІІІ місце, і «Благодійність в освіті та культурі», в якій здобув перемогу.

Цьогоріч відповідні дипломи і вже другого «Янгола Добра» отримав президент фонду Сергій ІСАЄНКО з рук мера Хмельницького Олександра СИМЧИШИНА та начальника управління культури Хмельницької ОДА Ірини ТРУНОВОЇ.

Благодійний фонд надає підтримку 15 дитячим та інтернатним закладам на Хмельниччині, серед яких і кам’янецькі: ДНЗ №17 «Світлячок», БНРЦ, Кам’янець-Подільська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів, «Славутинка» та військовий ліцей із посиленою фізичною підготовкою.

Організатори регіонального етапу конкурсу на Хмельниччині – Асоціація благодійників України і ГО «Мистецька сотня «Гайдамаки» – зробили все, щоб свято відбулося у чудовій дружній атмосфері добра та взаємопідтримки. Щиро дякуємо їм за нелегку працю і відкриті серця!

Добро твориться не заради нагород і перемог, а заради тих, кому конче необхідна ця допомога. І єдине, на що можуть розраховувати люди, які займаються доброчин­ністю, – на добре слово та громадське визнання!

Любов ПОЛІЩУК, координатор благодійних програм БФ «МіСт» ім.Михайла Савенка.