Субота, 20 Квітня 2024 р.
27 Квітня 2018

ЗАМІСТЬ «НАДІЇ» НАДІЙНИЙ СКЛАД?

Місяць тому департамент економіки та розвитку інфраструктури міста з метою передачі в оренду майна комунальної власності оголосив конкурс на комплекс будівель на вул.Пушкінська, 34, загальною площею 663 кв.м, терміном оренди до 3-х років, для розгляду бізнес-пропозиції. Відповідне оголошення було розміщено на сайті міськ­-ради 23 березня ц.р.

ЗАМІСТЬ «НАДІЇ» НАДІЙНИЙ СКЛАД?У цьому комплексі колись давно був дитячий садок. Потім багато років його затишна територія радувала мешканців територіального центру «Надія». Після об’єднання центру з іншою соціальною установою – «Довголіттям», приміщення на Пушкінській, які час від часу поліпшували для зручності стареньких, стали порожніми. Влітку 2016 року міська влада оголосила про плани створити тут реабілітаційний центр для людей з обмеженими можливостями.

Проте 24 квітня комісія з надання в оренду майна комунальної власності ви­рішила віддати його немісцевому ТОВ «Прогрес Д.Ф.»… під склад будівельних матеріалів. Про це повідомив на своїй сторінці у «Фейсбуку» депутат міськради Михайло ПОСІТКО. В публі­ка­ції також стверджується, що «представник забудовника не дав чіткого заперечення, чи не з’явиться на місці садочка квартал багатоповерхівок».

Щоб з’ясувати майбутнє цієї ділянки у центрі міста, ми звернулися до директора департаменту економіки і розвитку інфраструктури міста Майї ГУРСЬКОЇ та першого заступника міського голови Григорія ГОРШУНОВА, який виконує обов’язки міського голови через від­рядження мера міста до Польщі. На жаль, від коментарів чиновники відмовилися.

Наразі документи щодо результатів конкурсу готуються на затвердження виконкому міськради.