Четвер, 25 Квітня 2024 р.
27 Квітня 2018

ПЕРШИЙ ІСТОРИЧНИЙ УСПІХ ІНТЕЛЕКТУАЛІВ

24 квітня завершився сезон інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?», організований клубом дозвілля, туризму та спорту «Ігромани».

ПЕРШИЙ ІСТОРИЧНИЙ УСПІХ ІНТЕЛЕКТУАЛІВЗаконодавець розвитку інтелектуальних технологій – школа усного рахунку «Соробан» із радістю прийняла і дорослих ерудитів. Спочатку підбили підсумки у спортивній версії (команди грають одночасно, шукаючи відповіді на 12 запитань). У фінальному етапі найкраще зіграли знавці «Ва-Банку», проте в загальному заліку перемогли велолюбителі активного відпочинку «На колесах», які вже вчетверте підтвердили і захистили свій титул чемпіонів. У команді грають Володимир Кроль, Олексій Янчук, Володимир Крижанівський, Руслан Константінов, Михайло Левицький і капітан Віталій Сіднюк. Друга сходинка за «Ва-Банком», третьою стала «Свобода».

Після чайної паузи гравці продовжили змагатися у класичній телевізійній версії популярної гри. Другий шанс отримали всі, проте до фіналу пробилася лише одна – команда «Свобода» (на фото), яка оформила першу історичну перемогу дебютного сезону в нашому місті з рахунком 6:4. Традиційно обрали і найкраще запитання, аудиторія оцінила Віталія Сіднюка, який запитував про тризуб. Чоловікові дістався суперприз – книга про Кам’янець авторства Ольги Пламеницької від «Абетки». А «кришталевою» совою удостоєний найкращий гравець сезону – Микола Сливка («Свобода»).

– Вдячні Дмитру Бойку, який взяв на себе «тягар» ведучого і дотримувався всіх канонів

цієї інтелектуальної гри: від джентльменського одягу до підбору запитань, у тому числі й відео­запитань від інтернет-користувачів, – пишуть у «Фейсбуку» учасники інтелектуальної гри.

Подяка спонсорам і партнерам: видавництву «Абетка», школі «Соробан», магазину «Школярик», відео- і фотооператорам Руслану Константінову та Ірині Шелепницькій.

Ольга БАНАХ.