Субота, 20 Квітня 2024 р.
4 Травня 2018

ПАМ’ЯТАТИ, АБИ ПЕРЕМАГАТИ

ПАМ’ЯТАТИ, АБИ ПЕРЕМАГАТИУже за декілька днів ми відзначатимемо 73-тю річни­-цю перемоги над нацизмом у Другій світовій. Тоді нашим Героям вдалося відстояти рідну землю і вигнати воро­га. Але жахливе та вбивче слово «війна» надовго залягло у підсвідомість. І сьогодні кривавою раною щодня врива­ється в мирний Кам’янець трагічними новинами зі сходу краї­ни. З кожним роком учасників Другої світової меншає. І сьогоднішній наш обов’язок – не забувати живих і шанувати па­м’ять про полеглих.

І цьогоріч у травневі дні Ка­м’янеччина згадає загиблих у боях і подякує тим, хто із на­-ми. Громада району 8 травня, о 10.00, збереться на мітинг біля меморіального комплексу загиблим воїнам у с.Довжок. У різних мікрорайонах міста до меморіальних знаків і могил буде покладено квіти. Також заплановано навідатися до осель ветеранів. У навчальних закладах і військових частинах проводитимуться тематичні військово-патріотичні заходи, уроки мужності, зустрічі з ветеранами Другої світової, борцями за незалежність, учасниками бойових дій.

А 9 Травня, о 10.00, у сквері Танкістів відбудеться мітинг-реквієм із нагоди 73-ї річниці Перемоги. Запрошуються всі охочі кам’янчани.