Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
13 Липня 2018

ЗАДУШИВ ЧЕРЕЗ РЕВНОЩІ

По гарячих слідах поліція затримала кам’янчанина, який убив свою співмешканку. 21-річний хлопець у скоєному зізнав­ся. Розповів, що задушив кохану через ревнощі.

11 липня стало відомо про вбивство 32-річної жінки, котра винаймала квартиру на вул.Пушкінська, 46.

Як повідомили в поліції, бездиханне тіло у квартирі знайшла мати, яка саме прийшла до доньки. На місце події оперативно з’їхалися працівники поліції, про­куратури і медики. Територію обстежував і кінолог зі службовою собакою. Під час розслідування поліцейські припустили, що злочин міг скоїти співмешканець жінки. Підозрюваного затримали через декілька годин після вбивства. Він зізнався, що голіруч задушив кохану, бо приревнував, а щоби замести сліди, залишив увімкнутими газові конфорки, й утік.

Відомо, що жінку звали Ірина. Вона працювала адміністратором в одному з готелів у центрі міста. Там же трудився й її убивця. Між ними виникли романтичні стосунки, згодом вони почали жити разом в орендованій квартирі. Їхні знайомі не ймуть віри, як таке могло статися, що хлопець, котрий до безтями кохав Ірину, відібрав у неї життя і занапастив своє.

В Ірини залишилася 10-річна донька.

У поліції за фактом убивства відкрили кримінальне провадження. Наразі слідчі дії три­вають, поліція чекає на офіційні

висновки експертів. Хлопцеві може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.