Середа, 24 Квітня 2024 р.
24 Серпня 2018

ПРИВАТБАНК ЗАКЛИКАЄ ПОДОЛЯН ПОДБАТИ ПРО ЗБЕРЕЖЕННЯ ВЛАСНИХ КОШТІВ

Зберігання власних коштів готівкою в кишені чи вдома – один із класичних способів керування своїми грошима. Проте кошти під рукою – це не лише часто спонтанні незаплановані покупки, а й високий ризик їх втрати.

ПРИВАТБАНК ЗАКЛИКАЄ ПОДОЛЯН ПОДБАТИ ПРО ЗБЕРЕЖЕННЯ ВЛАСНИХ КОШТІВЯк свідчить статистика Нацполіції України, кількість крадіжок упродовж попереднього року збільшилася в 1,5 разу. Квартирні крадіжки здійснюються в середньому за 4-5 хвилин, а знайти злочинця і, тим паче, повернути втрачене не так уже й легко.

Тому ПриватБанк пропонує альтернативний спосіб зберігання коштів – на банківській картці. З її допомогою можна здійснювати різні види платежів, знімати готівку, коли це потрібно, накопичувати бонуси в розмірі від 1 до 20% від суми покупки.

Крім цього, не знімаючи готівки з картки, можна з легкістю навчитися правильно розпоряджатися своїми фінансами, заощаджувати і навіть отримувати прибуток, наприклад, відкривши депозит.

«Стандарт», «Депозит плюс строковий», «Зручний», «Приват-вклад», «Стандарт безподатковий» (для одержувачів зарплати, пенсій та соцвиплат) – це неповний перелік депозитних програм, створених для збереження і накопичення ваших коштів. Між іншим, «Стандарт строковий» у гривні від ПриватБанку визнано переможцем «FinAwards-2018» в номінації «Найкращий ощадний вклад».

Відкрити зручний для вас вклад можна, звернувшись до найближчого відділення

ПриватБанку. Або ж самостійно – за допомогою Приват24, на офіційному сайті ПриватБанку або через мобільний додаток «Мої вклади».

За даними GFK, наразі 65% усіх вкладників України зберігають свої кошти на депозитних рахунках у ПриватБанку. Це дозволяє людям не лише убезпечити свої гроші, а й примножити їх.

Світлана ЛИТВИН, 

керівник прес-офісу ПриватБанку у Хмельницькій області.

Ліцензія НБУ №22 від 05.10.2011 р.