Четвер, 25 Квітня 2024 р.
7 Вересня 2018

КРАСА – У РОБОТІ!

КРАСА - У РОБОТІ!Будь-хто із нас почувається в сьогоденні комфортно, коли втілює у життя власні ідеї й такі кроки стають основною справою його життя. До такої категорії належить подружжя Сікорських – Руслан Олександрович та Людмила Петрівна – власники елітного салону весільних суконь «Руслан і Людмила».

Ні для кого не секрет, що красуні-­дівчата із дитинства мріють про казкове весілля, де кожна буде принцесою, одягнутою в неймовірно прекрасну сукню. Разом із цим, мало хто задумується: «Яка фея створить цю сукню?». Ось на цьому етапі на допомогу нареченим приходить подружжя Сікорських. Якщо на чоловічі плечі Руслана Олександровича лягають фінансово-господарські питання, то на тендітні – Людмили Петрівни – втілення дизайнерських ідей щодо перетворення весілля на справжнє диво-свято.

Час не стоїть на місці, із приходом весни зростають обсяги замовлень, а це, у свою чергу, потребує додаткових кадрів. Створюючи нові робочі місця, за направленням міського Центру зай­нятості, підприємці Сікорські праце­влаштували 13 безробітних осіб, які попередньо пройшли професійне на­вчання шляхом проходження стажування на виробництві. Люди отримали роботу, а роботодавці – компенсацію ЄСВ як такі, що здійснюють діяльність за пріоритетним видом.

Подружжя Сікорських перетворює весілля на чарівну казку, де панують краса і любов.

Жанна БОДНАР, 

начальник відділу взаємодії з роботодавцями міського Центру зайнятості.