Середа, 24 Квітня 2024 р.
28 Вересня 2018

КОМПЛЕКС Є, ЧЕКАЄМО НА ІНСТИТУТ!

У Подільському спеціальному навчально-реабілітаційному соціально-економічному коледжі відкрився фізкультурно-спортивний і реабілітаційний комплекс.

КОМПЛЕКС Є, ЧЕКАЄМО НА ІНСТИТУТ!Менше як два місяці знадобилося навчальному закладу, аби провести реконструкцію приміщення і підготувати новий спортивний та тренажерний зали, басейн, реабілітаційний комплекс.

За словами керівника коледжу Мар’яна ТРІПАКА, всього цього не було б, якби не підтримка проекту на державному, обласному, міському рівнях і небайдужих спонсорів.

Тож на свято завітали міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ, народний депутат Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО, які привітали заклад із чудовою реалізацією ідеї й пообіцяли подарувати студентам нові спортивні ворота та м’ячі. А також директор департаменту освіти та науки Хмельницької ОДА Олег ФАСОЛЯ, меценати.

Під час урочистого відкриття відбулися майстер-класи вихованців коледжу з малювання праскою, з гри у футбол за участі чемпіона Європи та світу Віталія ТРУШЕВА, волейболу, інших видів спорту.

А наприкінці заходу директор повідомив про те, що адміністрація відправила листа в Міністерство освіти і науки України щодо перейменування коледжу на Подільський державний інклюзивний спеціальний інститут.

Прес-служба міськради.