П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
12 Жовтня 2018

ЧИТАТИМЕ ГАЗЕТУ ЗА ФІЛІЖАНКОЮ КАВИ!

9 жовтня на вул.Соборна Центр поштового зв’язку №2 проводив День передплатника, аби кам’янчани швидко і просто на вулиці могли передплатити цікаві для них видання, «Подолянин» у тому числі.

ЧИТАТИМЕ ГАЗЕТУ ЗА ФІЛІЖАНКОЮ КАВИ!Для тих, хто саме цього дня проявив бажання читати нашу газету наступного року, ми провели невеликий розіграш – перші передплатники отримали шоколадні сюрпризи, а електрочайник виграла наша постійна читачка – Надія БОРШУЛЯК із села Вільне, яка протягом 18 років передплачує «Подолянин».

– Мені дуже подобається ваша газета, бо в ній є все: новини, цікаві статті, гарні привітання, оголошення, – розповідає Надія Іванівна. – Дізнавшись про розіграш, вирішила спробувати щось виграти. І навіть не думала, що так пощастить з подарунком – удома якраз згорів чайник. До речі, якось у «Подолянині» була стаття і про нашу родину. Приїжджали журналісти і писали про мою маму, яка взимку спала на вулиці, бо в хаті не витримувала тепла. Бажаю улюбленій газеті якомога більше передплатників, гарних статей, а всім працівникам – міцного здоров’я.

Редакція дякує всім читачам, які вже встигли передплатити «Подолянин» на наступний рік, і нагадує, що в грудні на них чекає традиційний розіграш призів. Передплата триває, долучайтеся!