Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
12 Жовтня 2018

ЯК БІЙЦЯМ АДАПТУВАТИСЯ В БІЗНЕСІ

6 жовтня в місті Кам’янці-Подільському Українська соціальна академія розпочала Програму соціального підприємництва для бійців АТО та членів їхніх сімей.

ЯК БІЙЦЯМ АДАПТУВАТИСЯ В БІЗНЕСІУ готелі «7 Днів» 18 ветеранів АТО слухали перший модуль програми «Вступ до соціального підприємництва. Презентація бізнес-ідей учасників».

Програмна менеджер УСА Іванна Бедь розповіла про суть, тренди і моделі соціального підприємництва. Світлана Олєйнікова, експерт із розвитку бізнесу та громад, пояснила учасникам програми місію та цінності підприємства, і чому їх важливо прописувати на початку планування.

А ветеран АТО, доброволець батальйону «Айдар», співзасновник закладу «Veterano coffee» Валерій Липинський розповів бійцям про мотивацію підприємницької діяльності та на своєму прикладі показав, як власна справа може допомогти ветеранам реалізувати себе в мирному житті.

Другий дводенний модуль відбудеться 13-14 жовт­ня, о 10.00, за адресою: вул.Шевченка, 26 (приміщення партнера програми БФ «Центр допомоги кам’янчанам-учасникам АТО»).

Контактні дані координатора програми в м.Кам’янець-Подільський: Роман Браеску-Семенишин, brasroman@gmail.com, 097-954-54-69.