Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
23 Листопада 2018

ПОВЕРНУЛИСЬ, АБИ ЖИТИ ДАЛІ

Навчальна програма со­ціального підприємництва для бійців АТО і членів їхніх сімей, яку проводить Українська соціальна академія, триває.

ПОВЕРНУЛИСЬ, АБИ ЖИТИ ДАЛІУ минулі вихідні в Кам’янці відбувся черговий модуль, присвячений темі маркетингу. Розібратися у процесах продажів і просування продукту учасникам допомагали запрошені бізнес-­тренери: Олена Дейнека – експерт із маркетингу, керівник консалтингової компанії «Дейнека» в Тернополі, та Валерій Стрільчик – ігротехнік ділових ігор, автор серії книг із тем підприємництва.

Як і на кожному модулі, учасники традиційно отримали порцію натхнення від діючого місцевого підприємця. Цього разу мотиваційна бесіда була з Юрієм Аносовим, який займається організацією польотів на повіт­ряних кулях.

На наступному модулі спікером мотиваційної зустрічі, яка відбудеться 24 листопада, о 18.00, стане Людмила Білека – співвласниця і медичний директор тренінгового центру з домедичної допомоги «Taccat Casualty Care». Андрій Раднюк – продюсер, режисер, продакшн-менеджер співачки Руслани розпочне зустріч 25 листопада о 13.00.

Нагадуємо, що шостий дводенний модуль відбудеться 24-25 листопада, о 10.00, за ад­ресою: вул.Шевченка, 26 (приміщення партнера програми БФ «Центр допомоги кам’янчанам-учасникам АТО», колишнє приміщення організації учасників АТО).

Контактні дані координато­ра програми в Кам’янці:

Роман Браеску-Семенишин, brasroman@gmail.com, 097-954-54-69.