П'ятница, 29 Березня 2024 р.
30 Листопада 2018

«КОЛИ «БРАТ» БІЛЯ ВОРІТ…»

«КОЛИ «БРАТ» БІЛЯ ВОРІТ...»Так назвав своє фото з передової наш земляк, військовий журналіст Тарас Грень. І хоча зроблене воно декілька років тому, на жаль, актуальності не втрачає, бо так званий «брат» не тільки не забирається з-під воріт, а й прагне їх знести.

На 28-му році Незалежності та 5-му році війни в Україні вперше оголосили воєнний стан. 26 листопада на позачерговій сесії Верховної Ради України 276 депутатів підтримали відповідний указ Президента. Воєнний стан вводиться строком на 30 діб у Він­ницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, а також Донецькій, Запорізькій, Херсонській областях та внут­рішніх водах України Азово-Керченської акваторії.

Через агресію Росії в Азовському морі Збройні сили України приведені в повну бойову готовність. Своє професійне свято, що припадає на 6 грудня, воїни-патріоти вкотре відзначатимуть в умовах війни. Але, попри все, вони не падають духом, професійно виконують військові завдання і роблять усе задля збереження суверенітету рідної землі.

Зі святом, захисники! Ми віримо у вас і Перемогу!