П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
30 Листопада 2018

ТОВАРИШІ ОФІЦЕРИ, ПРАПОРЩИКИ, СЕРЖАНТИ, СОЛДАТИ, ЛІЦЕЇСТИ! ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ АТО (ООС) ТА ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ, ПРАЦІВНИКИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

Щиро вітаю вас із професій­-ним святом – Днем Збройних сил Украї­ни!

Володимир РОДІКОВВійськовослужбовці Збройних сил України – це справжня армія незламних і нескорених бійців, патріотів, які п’ятий рік в умовах війни демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та не­абияке бажання перемогти ворога. І цим виправдовують до­віру громадян до своїх захисників.

Саме на боєздатні збройні сили покладають надії мільйони українців, які так мріють про мир, процвітання країни та її славу!

І ці мрії обов’язково стануть реальністю, адже наш народ має свою історію та ментальність, а з тим і своє військо, яке гордо відстоювало право на недоторканність та незалежність держави від будь-якого загарбника!

Цього дня ми схиляємо голови перед пам’яттю Героїв, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!

Дякуємо матерям, які вихова­-ли синів, котрі сміло вдягнули військову форму, обрали професію захисника, а в умовах війни на передовій боронять нашу землю!

Шановні захисники, сердечно вітаю вас зі святом, бажаю не втрачати віри, завжди пам’ятати, що вдома чекають рідні та близькі, які щодня підносять до Бога свої молитви за вас!

Бажаю вам і вашим родинам добробуту, збереження війсь­кових традицій, нових перемог, очікуваних сподівань, звершень у благородній справі служіння Вітчизні.

Слава Україні! Слава її Збройним силам!

Начальник Кам’янець-Подільського гарнізону полковник Володимир РОДІКОВ.