Субота, 20 Квітня 2024 р.
4 Січня 2019

ГАЗЕТУ ЧИТАЮТЬ І ПОДАРУНКИ МАЮТЬ

Традиційно з нагоди річниці свого дня народження «ПОДОЛЯНИН» провів святковий розіграш призів серед передплатників.

Борис ЧУПРИНА та Наталія КУЗЬМА За його результатами, ка­м’янчанка Наталія КУЗЬМА виграла головний приз – новенький пилосос. Приємні подарунки також отримали Борис ЧУПРИНА із села Гринчук (блендер) і Петро КОЛОД­НІЦЬКИЙПетро КОЛОД­НІЦЬКИЙ із села Рункошів (електрочайник).

– Подарунок, як ніколи, до­речний, бо старий пилосос постійно ламається, – ділиться емоціями новоспечена власниця головного призу Наталія Анд­ріївна. – Приємно, що газета, яку читаю і передплачую вже понад 20 років, на свята поті­шила сюрпризом.

До речі, пані Наталія є учасницею хору міського Будинку культури, який щороку на чолі з керівником Миколою Мельником віншують на но­во­річні свята редакцію нашої газети, бажають процвітан­ня і благополуччя. Отже, робіть добро – і воно обов’яз­ково повернеться!

Дякуємо всім передплатникам, коло яких цього року ще розширилося, за від­даність газеті. Нагадуємо, що кожен із читачів, хто передплатив газету на весь 2019 рік, зможе подати оголошення в рубриці «Комісіонка» на суму 30 грн. (для цього треба тільки пред’явити квитанцію передплати).

Зичимо нашим читачам щасливих свят і сподіваємося, що 2019-й приносити­ме нам усім переважно гарні новини!