Четвер, 25 Квітня 2024 р.
8 Лютого 2019

ДЛЯ НИХ УСІ ДІТИ – СВОЇ

5 лютого до вихованців дитсадка №17 «Світлячок» завітав президент благодійного фонду «МіСт» ім.Михайла Савенка Сергій Ісаєнко.

І, як і вісім років поспіль, не з порожніми руками.

ДЛЯ НИХ УСІ ДІТИ - СВОЇ– У наш нелегкий час, коли дітям усе більше стає потрібною турбота та матеріальна допомога, все важче знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої. Але чудово, що такі люди є. Для нас це давні друзі – благодійний фонд «МіСт» ім.Михайла Савенка, – зазначила директор ЗДО №17 Наталія Лозінська. – І тепер завдяки їхній підтримці «Світлячок» отримав вкрай необхідні: 20 степ-платформ для організації фізкультурно-оздоровчої роботи, сучасний потужний пилосоc і лінійку з трьох кухонних професійних столів із нержавіючого металу для харчоблоку. Хочеться щиро подякувати благодійникам за підтримку, щирі й чуйні серця. Дуже приємно жити і співпрацювати з людьми, які настільки душею вболівають за наших дошкільнят, а допомагаючи, завжди глибоко і ретельно вивчають проблеми та потреби нашого закладу.

«Світлячата» не просто роздивилися подарунки, але й дізналися багато нового.

ДЛЯ НИХ УСІ ДІТИ - СВОЇ– Для приймання-передачі добра було створено, так би мовити, максимально незаангажовану і непідкупну комісію з маленьких «світлячат», – усміхаючись, розповідає Сергій Миколайович. – Вони тепер будуть знати, що столи для приготування їжі повинні бути виготовлені лише з нержавіючого металу, відповідно сертифіковані, а на кожному з них можливе постійне приготування лише одного виду продуктів (окремо для м’яса, риби, овочів тощо).

Принести радість «світлячатам» фонду допомогли його друзі.

Щиро вдячний за результативну взаємодію співробітникам фірм «Expomobile» та «Expo­grafika», а також небайдужим українцям Любомиру Коліснику і Олексію Дроннікову, які в своєму серці знайшли місце для доб­рих справ не тільки для власних дітей, а й для тих діточок, які батьків не бачили та не знають.