Четвер, 25 Квітня 2024 р.
22 Лютого 2019

НАШІ МАНІВЦІ – У ЛІДЕРАХ

16 лютого у Хмельницькому відбувся обласний етап Все­українського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН.

НАШІ МАНІВЦІ - У ЛІДЕРАХНаше місто представляла команда у складі 34 юних науковців (36 наукових доробків) майже з усіх навчальних закладів міста.

Цьогоріч наукову скарбницю рідного міста поповнили 30 учнів, виборовши 31 перемогу в різних наукових секціях. За результатами випробувань І місця здобули: Єлізавєта Заводовська (11 клас, НВК №14) в секції «Мистецтво­знавство», педкерівник Світлана Коваль; Едуард Пинзар (11 клас, ЗОШ №16) у секції «Українська мова», педагогічний керівник Алла Лупійчук; Марк Зегельман (11 клас, міський ліцей) у секції «Математика», керівник Мирослава Роляк; Роман Іванюк (11 клас, міський ліцей) у секції «Економічна теорія та історія економічної думки», науковий керівник Іри­на Ящишина; Дар’я Лупійчук (10 клас, СЗОШ №5) у секції «Журналістика», науковий керівник Оксана Почапська; Анастасія Хабовська (11 клас, міський ліцей) у секції «Технологічні процеси та перспективні технології», педкерівник Юрій Смольницький; Олександр Мазур (9 клас, СЗОШ №5) у секції «Технології програмування», педкерівник Ірина Земляк.

Другий результат мають 18 учнів, третій – 5.

У загальному заліку – 31 перемога! Попереду на переможців чекає заключний ІІІ етап, що відбудеть­ся у квітні в столиці та щороку проводиться Національним центром «Мала академія наук України».

Прес-служба УОН.