Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
8 Березня 2019

І РОЗУМОМ, І КРАСОЮ

Зліва направо: «І віце-Міс університету» Олександра Стоянська, «Міс університету» Катерина Ковтуняк і «ІІ віце-Міс університету» Дарина КельбусСвітло софітів, дощ із конфетті, море квітів і сльози щастя, – так 5 березня в міському Будинку культури змагалися 10 красунь-студенток Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка в конкурсі «Міс університету – 2019», підкорюючи серця глядачів і журі.

Дівчата вражали талантами, зовнішністю, грацією та вишуканістю, а зал наповнювався усмішками, позитивом і хвилюванням. У конкурсах талантів, натхнення і дефіле учасниці були неповторними. Оцінювало їхню граційність, жіночність і майстерність професійне журі на чолі з керівником танцювального ансамблю «Горличка» Дмитром Назаренком. До його складу ввійшли: члени Наглядової ради університету – головний редактор газети «Подолянин» Алла Бабляк і начальник уп­равління освіти і науки міської ради Світлана Старчен­ко, а також заслужений працівник культури України, ке­рівник народного ансамблю танцю «Горлиця» Володимир С’єдін, директор магазинів жіночого одягу «Леся» та «Сорока. Будь яскравою!» Олена Макарова, дизайнер-модельєр, власниця творчої майс­терні «Божена» Божена Філатова, завідувач кафедри музичного мистецтва, професор К-ПНУ імені Івана Огієнка Майя Печенюк, а також власник студії «kostykphoto», фотохудожник Ігор Костик.

«Міс глядацьких симпатій» Марія КонцунтейлоДві години чарівного ба­лу пройшли непомітно. Конкурсантки дефілювали у ви­ши­тому одязі, ділових костюмах та в образах діснеївських принцес, демонстрували те, що вміють найкраще (співали, танцювали, декламували вірші, гуморески й стендапи).

І ось настала довгоочікувана церемонія нагородження. Нереальне хвилювання дів­чат передавалося їхнім рідним і друзям, які прийшли підтримати та повболівати…

l Почесне звання «Міс університету» та грошову нагороду 5 тис.грн. здобула студентка історичного факультету Катерина Ковтуняк.

l «І віце-Міс університету» та 3 тис.грн. – студентка факультету української філології та журналістики Олександра Стоянська.

l «ІІ віце-Міс університету» та 2 тис.грн. – студентка факультету фізичної культури Дарина Кельбус.

«Міс фото» Дарія ЗабудькоІнші дівчата також не залишилися без призів, кожна з них здобула перемогу в своїй номінації: «Міс посмішка» – Юлія Мельник (фізико-математичний факультет), «Міс чарівність» – Руслана Мавдрик (педагогічний факультет), «Міс ніжність» – Анна Баригіна (факультет корекцій­-ної та соціальної педагогіки і психології), «Міс елегантність» – Ліана Польовик (факультет іноземної філології), «Міс грація» – Вікторія Чо­банюк (факультет іноземної філології), «Міс фото» та спеціальний приз (фотокартина) від фотографа Ігоря Кости­ка – Дарія Забудько (факультет іноземної філології), «Міс глядацьких симпатій» – Марія Концунтейло (природничий факультет).

Приємно, що в нашого вишу багато друзів, які стали партнерами конкурсу краси і таланту та вручили кон­курсанткам цінні призи: народний депутат Во­лодимир Мель­ниченко, міський голо­-ва Михайло Сімашкевич, творча майстерня «Божена», магазини «Леся» та «Сорока. Будь яскравою!», студія «kos­tykphoto», парфюмерно-косметична компанія «Lambre».

До привітань долучився ректор університету Сергій Копилов. Усі учасниці отримали чудові призи і подарунки від партнерів та організаторів конкурсу. Але найголовніше – вони були обдарова­-ні теп­лом, увагою і любов’ю близьких, рідних та глядачів.

Свято закінчилося, а в залі загорілися очі багатьох студенток, які стануть учасни­цями конкурсу «Міс університет – 2020»…

Ольга БАНАХ.