Четвер, 25 Квітня 2024 р.
29 Березня 2019

МАЄМО ПРИЗЕРІВ У ВСІХ ГАЛУЗЯХ

Віталій ПобережнийМинулий тиждень для Кам’янеччини ознаменувався перемогами. Наші юні історики, мовознавці та техніки посідали призові місця в олімпіадах і змаганнях всеукраїнського та обласного рівнів.

У місті Лева проводився етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії. Наш Віталій Побережний, учень 10 класу Кам’янець-Подільського ліцею, який входив до складу команди юних істориків Хмельницької області, посів третє місце (вчитель Андрій Пристай).

Анастасія ГогенкоА в Івано-Франківську відбувся черговий етап олімпіади з правознавства. Учасниками команди Хмельницької області були Уляна Слободян, учениця 10 класу НВК №3, та Катерина Бакай, учениця 11 класу ЗОШ №7. Катерина посіла третє місце.

Валентин СередюкУ Дніпрі з 18 по 22 березня відбулася олімпіада з інформаційних технологій. Хмельницьку область представляли 5 учнів, серед яких і учень 10 класу Кам’янець-Подільського НВК №14 Валентин Середюк. Змагання проводили на базі сучасного ігрового центру Windigo Arena. За результатами змагань Валентин Середюк отримав диплом ІІ ступеня.

Днями завершилася олімпіада з польської мови і літератури. Учасників гостинно приймало м.Рівне. Анастасія Гогенко, учениця 9 класу НВК №13, яка входила до складу команди Хмельницької області, посіла друге місце.

Владислав КравчукПотішили гідними результатами і вихованці Кам’янець-Подільського центру дитячої та юнацької творчості. З обласної заочної виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» вони отримали аж 7 дипломів.

Катерина Бакай, Уляна СлободянІ місця посіли Владислав Кравчук за роботу «ИСУ-122», Кирил Бондаренко («ІТ-28»), Сергій Скригуль («Вельбот»). ІІ місця вибороли Олексій Нестерчук («Точило»), Владислав Кравчук («Осінь’43»), Богдан Петришен, Денис Солтис («Центрифуга»).

За матеріалами прес-служби міської ради.