П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
19 Квітня 2019

ЛЮБІ БРАТИ І СЕСТРИ У ХРИСТІ, ДОРОГІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!

Роздумуючи над словами Святійшого Отця, ввійдімо у таємницю нашої Пасхи. Це заради нас Ісус бере на себе весь тягар і біль гріха.

Заради нас прямує дорогою страждань. Заради нас входить у відхлань смерті. Заради нас перемагає… Аби щоразу наново вдихнути Своє життя туди, де огортає нас неміч та темрява, де згасає любов та надія, де панують ненависть та смерть. Господь приходить, щоб змінити нас Своєю благодаттю і вчинити нас свідками Воскресіння.

Любі брати і сестри у Христі, дорогі співвітчизники!Нехай же Воскреслий Христос, котрий є нашим Спасителем, наповнить серця міцною вірою, непохитною надією, правдивою любов’ю та глибокою духовною радістю. Хай допоможе подолати труднощі та негаразди, додасть сил і наснаги творити добрі справи, прагнути взаєморозуміння, правди, бачити нові шляхи до безкорисливого, жертовного служіння ближньому, що стане правдивим виконанням Господньої волі та свідченням Євангелія.

Нехай світло Христового Воскресіння принесе мир, злагоду та добробут у нашу країну, спільноти, родини, розпалить серця Божими дарами та благодатями, особливо глибокою довірою, щоб ми могли в усьому покладатися на нашого Господа. ХРИСТОС ВОСКРЕС!

Леон ДУБРАВСЬКИЙ, правлячий єпископ

Кам’янець-Подільської дієцезії РКЦ.