Середа, 08 Травня 2024 р.
19 Квітня 2019

«SPORT LIFE» – У «НОВІЙ БУДОВІ»

Незабаром у Кам’янці-Подільському з’явиться фітнес-клуб найбільшої та найпотужнішої мережі України!

Співвласник і співзасновник Групи компаній «Нова Будова» Ігор КОВАЛЬСЬКИЙ та фітнес-директор групи компаній «Sport Life» Тетяна ПОДРЕЗОВА підтвердили, що вже у другій половині травня відбудеться довгоочікуване відкриття фітнес-центру «Sport Life»!

«SPORT LIFE» - У «НОВІЙ БУДОВІ»Для людей, які мають хоча б найменший стосунок до спорту та здорового способу життя, це справжня подія! Адже відтепер до послуг кам’янчан і гостей міс­та буде величезний вибір оздоровчих напрямків, найсучасніші spa-процедури, а також дитячий клуб «Спортлайфік» із широким спектром послуг для дітей. Також буде оновлено фітнес-ус­таткування, яке є візитівкою клубів мережі «Sport Life», бо саме вони є імпортером найвідоміших брендів тренажерів в Україні та світі. Кожен клієнт клубу, маючи мережеву карту, зможе займатись у будь-якому із 63 клубів у 17 містах України! Першими приємні зміни зможуть відчути власники клубних карт, які були придбані у фітнес-центрі «Нова Будова», адже всі їхні умови залишаються чинними згідно з видом клубних карт.

Уже давно менеджмент «Sport Life» – визнаного лідера спортивної індустрії України – зацікавився потенціалом нашого міста, проте лише тепер на базі потужностей фітнес-центру «Нова Будова» вони офіційно приєднали Кам’янець-Подільський до мережі. Синергійне поєднання двох партнерів дозволить не лише суттєво розширити можливості фанатів здорового способу життя, але й зберегти усталені традиції. Адже обидві компанії дотримуються соціально відповідальної позиції, головною метою якої є підтримка спорту та фізичної культури в Україні. Саме тому мережа «Sport Life» підтримує та організовує величезну кількість фітнес та спортивних подій в країні.

– Ми маємо на меті створювати проекти та забезпечувати їхню подальшу саморегуляцію, – розповідає власник фітнес-центру «Нова Будова» Ігор Ковальський. – Тому заведення такого потужного оператора в наше місто загалом та у житловий комплекс «Нова Будова» зокрема було стратегічним рішенням у контексті розвитку Гру­-

пи компаній «Нова Будова». Фун­даментальні цінності компанії «Sport Life» – ефективність, про­фесіоналізм і відповідальність.

Цих принципів дотримуємося в роботі й ми.

– «Sport Life» завжди радий надійним партнерам, – каже фітнес-­директор мережі фітнес-­клубів «Sport Life» Тетяна Подрезова. – Наша мета – здорові та щасливі жителі кожного куточка України, а найкраща допомога у цьому – створення комфортних умов для занять фітнесом і спортом.

Впевнені, що багато кам’янчан мають неабияку колекцію приємних спогадів, пов’язаних із фітнес-центром «Нова Будо­-ва» – перші перемоги у тренажерному залі, тисячі групових занять, тисячі дітей, які вперше попливли в басейні. За 7 років вони змогли не лише донести потребу у щоденному русі, але й власним прикладом довести, що життя яскравіше у стилі фітнес. Сподіваємося, що трансформація принесе лише позитивні зміни, а відчуття тепла, підтримки та незабутні враження ви завжди зможете знайти за відомою всім адресою: вул.Князів Коріатовичів, 25.

Ніна ЛЯНСКОРУНСЬКА.