П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
5 Липня 2019

СЕРЦЕ БОЛИТЬ У ТОГО, В КОГО ВОНО Є!

Поліна МОЧАРНАМене звати Поліна Мочарна, родом я із смт Стара Ушиця, де й нині проживаю. Три роки тому лікарі у мене виявили серйозні проблеми із серцем. Приступи все частішали.

Живу скромно, коштів вистачає хіба на харчування, але звикла так жити, тому що не одна така. Ніколи не думала, що підтримка здоров’я коштуватиме так дорого. Коли проходила огляд у місцевих лікарів, вони сказали, що ситуація з моїм здоров’ям критична. Куди бігти по допомогу, не знала, проте хтось зі знайомих порадив мені спробувати звернутися до Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА. Мовляв, допомагав відправляти на лікування і сприяв виділенню на це коштів.
Розумієте, коли людина у розпачі, вона хапається за кожну соломинку. Во­лодимир Володимирович одразу відгукнувся. Мене направили в Інститут серця м.Київ. Підлікували, зазначивши, що операції поки не робитимуть, бо потрібно дочекатися, коли виповниться 45 років, а тоді приймати рішення.
Нещодавно знову з’явилися проблеми у роботі серця, але й зараз я не залишилася без допомоги. Як і в Києві, до мене у кардіологію приходили помічники народного депутата, підтримували, за що я йому особисто та усім дуже вдячна.
Для того, аби знати, як болить серце, насамперед потрібно, аби воно було! А у Володимира Володимировича воно наповнене добротою та щирістю. Дякую йому за все!

З повагою Поліна МОЧАРНА.