П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
1 Листопада 2019

«АГРОУНІФЕСТ» ОГОЛОСИВ ПЕРЕМОЖЦІВ

У ПДАТУ вже стало гарною традицією під час святкування творчого фестивалю-конкурсу «Агроуніфест» проводити пресконференцію, аби підбити підсумки не лише фесту, але й головних університетських подій навчально-виховної та наукової діяльності за 2018/19 навчальний рік, а також поділитися планами на майбутнє.

Оскільки в університеті триває пе­редвиборча кампанія за посаду ректора ПДАТУ, й ідейний натхненник «Агроуні­фесту» чинний ректор Володимир Іванишин зайнятий у виборчій гонці, з журналістами 25 жовтня спілкувався проректор ПДАТУ Тарас ГУЦОЛ. Насамперед він оприлюднив імена переможців «Агро­уніфесту». Гран-прі отримав колектив ПДАТУ, а «Приз Володимира Іваниши­на» – колектив Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу. Нагадаємо, що у цьому творчому фесті взяли участь 13 навчальних закладів, а це понад 300 учасників у різних жанрах. Спонсорами свята молоді, творчості й талантів стали кам’янецький «Український кристал» і «Екопродукт» із Дунаївців.
– Наш університет завжди відкритий для молоді, це потужний культурний і науковий осередок, що власне ми вкотре довели цим заходом, – розповідає Тарас Дмитрович. – Цей рік нам запам’ятався помпезним і грунтовним святкуванням століття навчального закладу, посиленням міжнародної співпраці. Позиції лише нарощуємо і своєю роботою зацікавлюємо нових і нових студентів. Приємно, що найбільш затребуваними в нас продовжують залишатися такі важливі спеціальності, як «Ветеринарна медицина», «Агрономія», «Енергетика» тощо.
Як завжди, «Агроуніфест» закінчився автопробігом, який цьогоріч нарахував зо два десятки машин. Водії натиснули на газ, а на площі перед центральним корпусом ПДАТУ ще довго працював ярмарок професій, де були представлені факультети і коледжі навчального закладу.