П'ятница, 29 Березня 2024 р.
29 Листопада 2019

ЗВАНА ВЕЧЕРЯ ВІД МАЙСТЕР-ШЕФИНІ

Шоу-програма з піснями і танцями, розіграші призів, конкурси, зіркові гості та смачні страви. 23 листопада Кам’янець провів вечір із «хлібом та видовищами». Адже власну авторську вечерю презентувала учасниця 9-го сезону телепроєкту «МастерШеф» на «СТБ» Лілія СОРОКІНА. Аби скуштувати ексклюзивне меню в ресторані «Стара фортеця», завітали чимало кам’янчан, у тому числі представники влади.

Серед основних страв, які приготува­ла дівчина: тартар із телятини з огірковим релішем (соус, приготований із марино­ваних або свіжих овочів/фруктів) із запеченим жовтком, який підпалювали просто на очах у гостей, а також качина ніжка конфі з гарбузовим фланом (відкритий пиріг із пісочного тіста) і грушевим чатні (індійський соус, який готують з овочів або фрук­тів зі спеціями). На десерт гості смакували фісташковою пана-котою (італійський вершковий десерт) із полуничним компоте (ягоди в сиропі) і кокосовим крамблом (печений пиріг ірландської кухні).
Долучилися до свята і колеги Лілії, учас­ники «МастерШефу» Сергій Денисов, Олександра Єфіменко, Юлія Акіменко та Руслан Лучков. Усі вони ввійшли до 9 найкращих кулінарів країни за версією телепроєкту і вже сьогодні, 29 листопада, боротимуться за вихід до наступного етапу.

Ольга БАНАХ.