П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
3 Січня 2020

ЩЕ ОДИН РІК ІЗ «ПОДОЛЯНИНОМ»!

Ганна АДАМЕНКОТрадиційно з нагоди свого дня народження (цьогоріч – двадцять сьомого) «ПОДОЛЯНИН» провів святковий розіграш призів серед передплатників. Фортуна усміхнулася сімом жителям Кам’янеччини, які й прийшли до редакції по призи.

Головний із них – новенький пилосос – виграв кам’янчанин Анатолій ШКОЛЯРУК. Приєм­ні подарунки також отримали містяни Євгенія БЕРЛОВА (блендер) і Наталія ДОЛІНСЬ­-КА (електронна вага).
Із подарунками поїхали до рідного дому Тетяна МУНЧАК (с.Гринчук, електричний блендер), Ольга ПАВЛОВА (с.Рихта, електронна вага), Євгена ГРЕЧ­КОСІЙ (с.Довжок, мультиварка) та Ганна АДАМЕНКО (с.Чабанівка, овочерізка).
– Від «Подолянина» вже маю один подарунок – п’ять років тому виграла мікрохвильовку, – не стримує емоцій щаслива переможниця Ганна Адаменко. – Цьогорічний подарунок став не­очікуваним і напрочуд приємним бонусом до цікавих статей на різні актуальні теми. Зичу газеті та всьому колективу лише процвітання, гарних новин і вдячних читачів.
Передплата на «Подоля­-нин» не завершуеться – газету можна передплатити впродовж усього року, аби завжди бути в курсі найсвіжіших новин, влучних репортажів, ці­кавих інтерв’ю, а також до ваших послуг найдієвіші оголошення в місті та районі.
Ми в свою чергу дякуємо всім передплатникам за вір­ність нашому виданню!

           Завжди Ваш «ПОДОЛЯНИН».

Євгенія БЕРЛОВА Ольга ПАВЛОВАТетяна МУНЧАКНаталія ДОЛІНСЬКА

 

Анатолій ШКОЛЯРУК