Середа, 24 Квітня 2024 р.
24 Січня 2020

ЩУР ОБIЦЯ ЗДОРОВ’Я, КОХАННЯ I ПРИБУТОК

Koxaння і стосунки, робота і фінанси, здоров’я і відпочинок – ці та інші важливі питання постійно хвилюють багатьох людей, тому всі хочуть дізнатися, що чекає на нас у майбутньому. Не забувайте, що 2020 рік – це неоднозначний і досить непростий період, тому що він перший у 12-річному циклі китайського місячного календаря, і до того ж високосний.
Як відомо, 2020 рік пройде під знаком Білого Сталевого Щура. Цей символ року вступить у свої права 25 січня. Щур легко пристосовується до нового середовища, оточення і обставин. Астрологи радять бути економними та бережливими, але не відмовляти собі в романтиці й ставити на перше місце сім’ю та роботу.
А яким же буде 2020 рік для кожного зі знаків за східним календарем у залежності від року народження?

ЩУР

Ви ж пам’ятаєте, чий це рік?
А тому у власний рік Щур купатиметься в усіх земних благах, як сир у маслі. 2020 рік для цього знака – зоряний період у всіх сферах. Отже, вам варто серйозно замислитися про розвиток кар’єри, вкладення фінансів, гарний відпочинок і поповнення в родині.
Здоров’я: потрібно гнати від себе нудьгу, поберегти хребет та суглоби під час фізичних навантажень.
Фінанси: варто бути обережними з великими витратами, марнотратство і кредити будуть зайвими.
Кохання: вже в одружених Щурів усе буде романтично і приємно, а от неодруженим у пошуках пари доведеться побігати і похвилюватися.

БИК

Білий Щур не oбpaзить свого найближчого сусіда за східним гороскопом, завдяки якому, за східною легендою, він вибився в лідери. Отже, наполегливим і цілеспрямованим Бикам буде все під силу цього року. А особливих висот ви досягнете в розвитку кар’єри.
Здоров’я: не варто нехтувати візитами до лікаря, займаючись самолікуванням.
Фінанси: є ймовірність повернутися на стару роботу або на посаду, головне – не помилитися в зарплаті, заздалегідь обговоривши всі нюанси з партнерами або начальством.
Кохання: великий шанс зу­стріти кохання, тож варто частіше роззиратися навколо. У сімей­них стосунках варто частіше йти на компроміси і бути м’якшими.

ТИГР

Щур зі зрозумілих причин здавна недолюблює хиже сімейство котячих, отже, Тиграм весь час доведеться бути напоготові та відстоювати власні інтереси. Але вам не звикати проявляти наполегливість у досягненні мети.
Здоров’я: все буде відмінно, якщо не переохолоджуватися і не переїдати. Адже головна небезпека цього року – загострення холециститу, застуди та ангіни.
Фінанси: швидше за все, доведеться шукати підробіток, тоб­то додаткове джерело доходу. Втім із фінансами все буде доб­ре, якщо не лінуватися.
Кохання: в особистому житті все буде бурхливо і пристрасно. Головне – щоб амури не позначалися на роботі.
Цього року Тигри знайдуть гармонію у стосунках із коханими.

КРОЛИК

Рік Білого Щура виявиться м’яким і пухнастим для добродушних представників знака Кролика. Вам пощастить в оновленнях і починаннях у багатьох сферах життя. А ось старі справи, які ніяк не складаються, краще відкласти або відмовитися від них.
Здоров’я: візити до лікаря, якщо щось турбує, відкладати не рекомендується. У зоні ризику – шлунково-кишковий тракт.
Фінанси: варто прислухатися до порад друзів і рідних, є шанс, що вдалу бізнес-ідею вдасться почерпнути саме з таких розмов.
Кохання: на любовні стосунки можуть вплинути грошові питання. У цьому разі доведеться битися на два фронти. Головне – не ігнорувати один на користь іншого, тоді все вирішиться благополучно.

ДРАКОН

У Драконів 2020 рік можна охарактеризувати лаконічно – буде не нудно. А точніше, буде все: злети і падіння, рівні дороги і з вибоїнами, пpиcтpacть і ревнощі, боргова яма і несподіваний прибуток, біль і одужання, сварки і нові інтригуючі знайомства.
Здоров’я: щоб і на кохання, і на роботу вистачило сил – треба повноцінно харчуватися, більше рухатися і не хандрити.
Фінанси: доведеться багато працювати (можливо, навіть на різних роботах), щоб вистачало не тільки на хліб, але й на ікру до нього.
Кохання: кандидатів на володіння рукою і серцем буде достатньо, але завжди покладайтеся на інтуїцію, вона цьогоріч буде особливо точною.

ЗМІЯ

Білий Щур буде досить лояльно ставитися до представників знака Змії, але для цього доведеться працювати, вивертатися і постійно доводити символу року свою спроможність і неабиякі здібності. Головна порада 2020 року: поспішайте повільно і вдумливо, інакше доведеться чимало переробляти.
Здоров’я: варто ретельно відслідковувати будь-які болі в суглобах, не затягуючи з обстеженнями.
Фінанси: добре підуть нові проєкти, але лише за наявності чітко розписаного бізнес-плану.
Кохання: варто дивитися на справи, а не на слова. Останні можуть бути кинуті зопалу – їх варто просто пропустити повз вуха.

КІНЬ

На Коня 2020 року чекає справжній фінансовий успіх.
При цьому не доведеться працювати надміру, а іноді навіть можна дозволити собі трохи розслабитися. Також Білий Щур надасть Конячці цікавих перспектив, куди можна вкласти або гідно витратити капітал.
Здоров’я: головне – вчасно і достатньо відпочивати, від перевтоми всі проблеми.
Фінанси: у цій сфері все буде відмінно, але місце роботи мі­няти не рекомендується. За зароблені тисячі занадто завзято триматися не варто, їх краще вкладати в нові проєкти або хоча б на депозит.
Кохання: при виборі партнера варто звертати увагу на його характер, а не зовнішність, це запорука любовного успіху. Ну, і доведеться проявити ініціативу першим.

КОЗА

Представникам цього знака символ року підкине чимало завдань і загадок. Від вашої кмітливості та працьовитості буде залежати результат. І якщо у сфері роботи та кар’єри все скла­дається більш-менш вдало, то проблеми особистого життя час­то заводитимуть у безвихідь. Не замикайтеся в собі й більше спілкуйтеся з людьми.
Здоров’я: варто попрацювати над своєю формою, замінивши походи до холодильника чи в курилку походами у спортзал. І хоча б намагатися дотримуватися здорового режиму.
Фінанси: авантюри і махінації Козі цього року протипоказані. Заробляти варто максимально чесними шляхами. Можливе кар’єрне зростання.
Кохання: щасливими і гармонійними будуть лише ті стосунки, в яких партнери щирі. Будь-які недомовки і приховування загрожують обернутися сльозами та скандалами. У самотніх Кіз велика ймовірність не тільки весілля, але й народження малюка вже цьогоріч.

МАВПА

Цікаві стосунки складаються між двома знаками східного гороскопа – хитрою Мавпою і мудрим Щуром. Буде все: союз і протиборство, конкуренція і взаєморозуміння. Щур підкине непрості завдання в роботі, але й нагородить палкими почуттями в романтичній сфері.
Здоров’я: щоб здоров’я не під­водило – доведеться стати адептом здорового способу життя. Пробіжки на свіжому повітрі, плавання і дієта підуть організ­-му на користь.
Фінанси: нові зв’язки допо­можуть, а от зі старими колегами можливі тертя. Варто все ретельніше планувати і не влази­ти в борги (не тільки фінансові, але й пов’язані з обіцянками та робочими зобов’язаннями).
Кохання: пошук ідеальної половинки затягнеться, але сам процес принесе чимало задоволення. Головне – не впадати у відчай і частіше придивлятися до навколишніх.

ПІВЕНЬ

2020 року Півню пощастить. Символ року начебто перевірятиме на міцність, але ви з гідніс­тю виконаєте ці завдання, отримуючи гідну нагороду. В бізнесі конкуренти не наздоженуть, фінанси будуть у порядку, в особис­тому житті настають приємні змі­ни, а здоров’я зміцніє.
Здоров’я: у спортзалі краще займатися з тренером – щоб уникнути травм. Також варто уважно стежити за імунітетом.
Фінанси: розслабитися не вийде, але в найскладніші моменти можна сміливо покластися на родичів і друзів – вони не підведуть.
Кохання: дружба може перерости в роман, як, утім, і навпаки. Можливо, варто шукати не ідеал, а когось простішого.

СОБАКА

Зоряна порада представникам знака Собаки в тому, що в загальноприйнятий 2020 рік змін саме їм не варто здійснювати крутих віражів і кардинально щось змінювати у житті. Задовольняйтеся тим, що є, розвивайтеся в уже обраному раніше напрямку і цінуйте ті стосунки, які створили раніше.
Здоров’я: хвороби можуть загостритися через недбале ставлення до себе і зашлакованість організму. Тож варто зайняти­ся його очищенням і загальним оздоровленням.
Фінанси: хороші перспекти­-ви у власників приватного бізнесу. А від авантюр тримайтеся подалі.
Кохання: менше критики в особистих розмовах. Імовірні доленосні зустрічі.

СВИНЯ

2020 року Свині належить попрощатися з місцем на троні та передати його Щурові. Щоб спіймати удачу за хвіст, доведеться попітніти. Спочатку може бути складно, але старанні Свині не звикли зупинятися на півдорозі, отже, особливих труднощів 2020 рік не викличе.
Здоров’я: більше фізичних вправ і вітамінів, менше стресів і негативних людей – ось рецепт міцного здоров’я.
Фінанси: у рік Щура варто слухатися начальства, а перш ніж змінювати спеціалізацію – змінити внутрішній світ. Основні витрати підуть на сім’ю і дім.
Кохання: головна зустріч найбільш імовірна восени. Горос­-коп Свині обіцяє довгоочікува­-
ні стосунки одинакам, які вже майже зневірилися. Головне – до­зволити собі бути сентиментальнішими, а до пошуку ставитися легше.