Четвер, 28 Березня 2024 р.
6 Січня 2021

ПАНІ УДАЧА ЛЮБИТЬ УПЕВНЕНИХ

Ганна ШевчукПриз для Миколи Волощука забрала його донька IринаЯ подивилася на мультиварку, що була в розіграші подарунків на першій сторінці «Подолянина», і вирішила, що саме її і виграю. Передплатила улюблену газету на рік, і от – маю бажане! Удача любить упевнених, – ділиться секретом успіху переможниця щорічної лотереї від нашої газети Ганна ШЕВЧУК зі Слобідки-Рихтівської. – Раніше я на пів року, на рік передплачувала «Подолянин», але до лотереї все якось не доходили руки. А тут уже маю мультиварку! Нехай усі люди виписують цю цікаву газету, бо, крім хороших статей, дієвих оголошень, ще й корисні призи читачі можуть виграти.
Зі Слобідки-Рихтівської чи не найбільше наших читачів узяли участь у розіграші. Маємо переможців і з інших регіонів краю. Приємно, що подарунок від «Подолянина» поїде і на Чемеровеччину, яка недавно приєдналася до Кам’янець-Подільського району. Читач із села Драганівка Микола ВОЛОЩУК виграв електрочайник. Завбачливі чемерівчани вже встигли поріднитися з нашим виданням і на рік, і на пів року.
Ганна АнгельськаАнатолій МихайловськийПоїхали подарунки і в інші куточки Кам’янеччини, зокрема, Ганна АНГЕЛЬСЬКА із с.Ви­хватнівці отримала бутерброд­ни­цю. А Анатолій МИХАЙЛОВ­СЬ­КИЙ із міста – електрочайник.
Для участі в розіграші копії квитанцій про передплату читачі надсилали і на вайбер, і поштою, і приносили до редакції. Ми завжди раді спілкуванню як реальному, так і віртуальному, тому до наступних розіграшів і щотижневого побачення на сторінках нашого видання!

Завжди ваш «Подолянин».