Четвер, 28 Березня 2024 р.
10 Вересня 2021

ПЕРЕДПЛАТА-2022 СТАРТУВАЛА!

Із 7 вересня в усіх відділеннях поштового зв’язку «Укрпошти» розпочато передплатну кампанію на 2022 рік.

До 25 грудня 2021 р. діятиме акція «Я люблю передплату». Усі клієнти, які оформлять передплату на термін від шес­ти та більше місяців на видання вартістю від 100 та більше гривень, зможуть взяти в ній участь.
Двоє переможців, які передплатять максимальну кількість примірників видань на одну особу з найбільшою сумою вартості видань, терміном не менше ніж на 6 місяців, через сервіс «Онлайн передплата» на сайті «Укрпошти» або у поштовому відділенні / через листоношу, отримають суперподарунки. «СУПЕРпередплатник онлайн» отримає пилосос акумуляторний, а «СУПЕРпередплатник офлайн» отримає пральну машину «SAMSUNG».

Для участі в розіграші суперподарунків необхідно:

1. Категорія «СУПЕРпередплатник офлайн»:

– Передплатити в поштовому відділенні або через листоношу від двох та більше видань вартістю від 100 грн та більше на термін від 6 місяців.
– Надіслати на e-mail: Viddil_Pered­platy@ukrposhta.com або поштову адресу – 01001, м.Київ, вул.Хрещатик, 22, відділ передплати ЦАУ копії або (фото): квитанцій, абонементів ф. П-1, зазначити номер контактного телефону.


2. Для категорії «СУПЕРпередплатник онлайн»:

– Оформити передплату через сервіс «Онлайн передплата» на сайті АТ «Укр­пошта» в розділі «Передплатити» двох та більше видань вартістю від 100 грн та більше на термін від 6 місяців.
– Надіслати на e-mail: km@ukrposhta.com або поштову адресу – 01001, м.Київ, вул.Хрещатик, 22, відділ каталогів ЦАУ копії або (фото): квитанцій, абонементів ф.П-1, зазначити номер контактного телефону.


Тож передплатіть улюблене видання й отримайте шанс виграти суперподарунок!

Зокрема, можна передплатити на 2022 рік газету «ПОДОЛЯНИН» і стати учасником не тільки акції від «Укрпош­ти», а й традиційного розіграшу призів, який редакція проводить напередодні Нового року.

Якщо бажаєте передплатити друковану версію «Подолянина» онлайн, на сайті «Укр­пошти» в розділі «передплатити», треба обрати кнопку «пе­ред­плачуйте місцеві видання». На карті, що з’явиться на екрані, обрати Хмельницьку область, далі ввести назву газети «Подолянин».

Вартість передплати га­зети «Подолянин» – 30 грн у місяць. Передплатний індекс – 30563.