Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
24 Квітня 2022

ХРИСТОС ВОСКРЕС! ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!

«Чого ви шукаєте Живого між мертвими?
Нема Його тут, бо воскрес!»

Нині український народ переживає свою хресну дорогу та розп’яття в тисячах вбитих і поранених, біженцях і знедолених чоловіках, жінках та дітях. Проте після ночі зла завжди приходить ранок воскресіння, адже Христос своєю смертю подолав нашу смерть і тим, що в гробах, дарував життя. Запевняємо Вас, що Бог пам’ятає про кожного з нас і спроможний із темряви вивести світло. «Знаємо, що тим, хто любить Бога, хто покликаний Його постановою, усе допомагає на добре» (Рим. 8:28).
Віримо, що всі наші померлі у Христі родичі та близькі, жертви російської агресії щодо України воскреснуть, і Господь «зітре кожну сльозу з їхніх очей, і не буде вже смерті. Ані смутку, ані крику, ані болю вже не буде, бо перше минулося! (Об. 21, 4). Бог – це істина і любов, тому ми переможемо, адже на нашій стороні правда та справедливість, ми з любові до своєї землі її захищаємо! Христос уже своєю кров’ю переміг гріх, щоб раз і назавжди подолати владу диявола та його духів злоби.
«Тіштеся з того, засмучені трохи тепер, якщо треба, всіляким випробовуванням, щоб досвідчення вашої віри було дорогоцінніше за золото, яке гине, хоч і вогнем випробовується, на похвалу, і честь, і славу при з’явленні Ісуса Христа» (1 Пт1:6-7), який помер та воістину воскрес заради нас!

Священнослужителі Духовної ради християнських церков міста.